Ik stel je voor aan wat leuke bedrijven…

Lieve lezers,

In deze allereerste blog wil ik wat leuke bedrijven met jullie delen. Met deze bedrijven bij elkaar kom je met een nieuw huis of een verbouwing een heel eind!

Allereerst stel ik je voor aan www.marasol.nl , een webshop met raamdecoratie op maat. Deze webshop is van een gepensioneerde man en zijn dochter, hoe speciaal is dat! Als je op de website kijkt vind je echt van alles! Van plisségordijnen en jaloezieën tot aan lamelgordijnen. De keuze is reuze, dus mocht je op zoek zijn naar raamdecoratie dan is dit the place to be!

En in ieder huis wil je natuurlijk wat leuke accessoires hebben. Hoewel ik natuurlijk niet snel een “concurrent” promoot doe ik dat wel voor “Binnen bij my”. Ze heeft hele leuke authentieke accessoires. Je vind hier onder andere industriële kledinghangers, kaarsenhouders in de vorm van een flamingo of een aap en leuke spiegels. Voor ieder wat wils dus neem eens een kijkje op www.binnenbijmy.nl

De volgende die ik onder de aandacht wil brengen is www.lucado.nl . Bij Lucado kun je terecht voor exclusief ontworpen meubelstukken gemaakt van duurzaam eikenhout. Lucado kan jou verzekeren dat er verantwoord is omgegaan met het milieu. Ze doneren ook nog eens 1% van de omzet aan stichting “trees for al”. Beter kan niet toch?

Ook leerde ik Nathalie kennen van www.boho-sloff.nl . Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat je écht waar voor je geld krijgt. Dankzij bohosloff heb ik heerlijk warme voetjes. Je kan ook bij hen terecht voor schapenvachten. Ze hebben ze echt in alle kleuren. Van grijs en beige tot aan fluorgeel en knalroze! De prijzen zijn trouwens super betaalbaar en de service is top! Dus wil je warme voetjes of je huis gezellig aankleden met een geweldig schapenvacht, ga dan naar bohosloff!

Ben je gek op rotan? En vooral in de slaapkamer? Dan weet ik waar je moet zijn! www.leomoon.nl verkoopt hoofdeinden van rotan. Ik zag al veel mooie kleuren voorbij komen. Maar misschien ben jij wel in verwachting en zoek je nog een wiegje. Ik kan je verzekeren dat je bij Leo&Moon gaat slagen…ze hebben zelfs poppenwiegjes van rotan!

Maar ja, wat is een huis zonder vloer? Precies… niks! Voor een topvloer ga je naar www.topkwaliteitvloeren.nl . Zij kunnen de beste vloeren al leveren tussen de 4 en 10 werkdagen! Ze zijn specialist in PVC vloeren en tegenwoordig is dat bijna een must in huis! Het is slijtvast, waterproof en stil…alles wat ik in een vloer zoek!

En mocht je die nieuwe vloer dan een beetje extra op willen fleuren dan moet je bij www.benio.nl zijn. Zij hebben authentieke handgemaakte Berbertapijten. Ze reizen regelmatig af naar Marokko om de mooiste tapijten voor jullie uit te zoeken. Naast tapijten hebben ze ook dekens, kussens en meer!

Bij www.didhome.nl vind je te gekke wanddecoratie uit hout gesneden. Vogels, tekstbordjes en hele wereldkaarten. Je kan het zo gek niet bedenken! Mocht je nog geen naambord hebben dan heeft didhome.nl hele mooie van leisteen en ook nog eens voor een leuke prijs!

Heb je een nieuwbouwhuis gekocht of ben je aan het verbouwen en zoek je een nieuwe deur? www.nieuwhuis.info kan je helpen! Ze schrijven regelmatig blogs met hele bruikbare tips. Als je hen volgt op Pinterest weet je zeker dat je genoeg inspiratie krijgt!

En last but nog least… www.woodstockdesign.nl Zij verkoopt vintage woonaccessoires en meubelen! Ze heeft echt zoveel en die prijzen zijn al helemaal fantastisch! Ken je die groene koffie en thee blikken van vroeger nog? Nou zelfs dat heeft ze… ben je een vintage lover dan is dit dus het juiste adres!

Nou lieve mensen… als je hier niets mee kunt dan weet ik het ook niet meer! Ik zou zeggen leef je uit en tot de volgende blog…

Liefs van Eline